1
گروه عمومی ،جامعه المصطفی العالمیه خراسان، مشهد،ایران
2
حقوق و معارف اسلامی ،جامعه المصطفی العالمیه خراسان ، افغانستان
چکیده
ازدواج، کنترل غرایز و تولید مثل از جمله اساسیترین مسائل اجتماعی در همه ادیان به ویژه در اسلام شناخته میشود، تاجایی که افزون بر منابع فقهی در قوانین برخی کشورها نیز از این امر سخن به میان آمده است. این مقاله با رویکرد تحلیلی، توصیفی و با شیوه جمعآوری اطلاعات به صورت کتابخانهای، نگاشته شده و به مسئله اذن «ولی» در ازدواج دختر باکره در فقه حنفی و حقوق افغانستان پرداخته است و به دنبال یافتن پاسخی به این سوال است که اذن ولی در این مسئله تا چه اندازهای اعتبار شرعی و قانونی دارد؟ هدف از نگارش این مقاله بررسی و تحلیل منابع مربوطه و ارائه راهحل در این زمینه میباشد. این پژوهش به این نتیجه میرسد که برای زیر سن بلوغ در قانون جواز صادر نشده، ولی فقه آن را پذیرفته و برای دختر باکره رشیده در هر دو محدوده استقلال وی را پذیرفتهاند.
علوی علی آبادی, فاطمه سادات و محمدی, ریحانه سادات . (1400). بررسی «اذنِ ولی» در ازدواج دختر باکره در فقه حنفیه و حقوق افغانستان. مطالعات فقهی, 4(6), 19-36.
MLA
علوی علی آبادی, فاطمه سادات , و محمدی, ریحانه سادات . "بررسی «اذنِ ولی» در ازدواج دختر باکره در فقه حنفیه و حقوق افغانستان", مطالعات فقهی, 4, 6, 1400, 19-36.
HARVARD
علوی علی آبادی, فاطمه سادات, محمدی, ریحانه سادات. (1400). 'بررسی «اذنِ ولی» در ازدواج دختر باکره در فقه حنفیه و حقوق افغانستان', مطالعات فقهی, 4(6), pp. 19-36.
CHICAGO
فاطمه سادات علوی علی آبادی و ریحانه سادات محمدی, "بررسی «اذنِ ولی» در ازدواج دختر باکره در فقه حنفیه و حقوق افغانستان," مطالعات فقهی, 4 6 (1400): 19-36,
VANCOUVER
علوی علی آبادی, فاطمه سادات, محمدی, ریحانه سادات. بررسی «اذنِ ولی» در ازدواج دختر باکره در فقه حنفیه و حقوق افغانستان. مطالعات فقهی, 1400; 4(6): 19-36.